Co. van de de Yuanstechnologie van Kang van WuHandong, Ltd

 

De op integriteit-gebaseerde op dienstverlening gerichte Kangyuan-producten moeten boutiques zijn.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

WuHan Dong Kang Yuan technology co., LTD

WuHan Dong Kang Yuan technology co., LTD

1 2 3 4
WuHan Dong Kang Yuan technology co., LTD WuHan Dong Kang Yuan technology co., LTD WuHan Dong Kang Yuan technology co., LTD WuHan Dong Kang Yuan technology co., LTD
Kartonemmer mechanisch materiaal videobewaking

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : DKY
Aantal werknemers : 500~600
Jaarlijkse omzet : 8000000-10000000
Opgericht Jaar : 2000
Export pct : 70% - 80%

Co. van de Wuhan wordt dongkangyuan Technologie, Ltd gevestigd in Wuhan, de doorgang van negen provincies. Het is een high-tech industrieel bedrijf dat zich in R&D en de verkoop van chemische grondstoffen in Centraal China specialiseert.

Het bedrijf heeft zijn eigen die R&D-basis, met geavanceerd productiemateriaal en efficiënte en nauwkeurige het testen instrumenten, met een volledig, wetenschappelijk en kwaliteitsbeheersysteem wordt uitgerust. En constant geëngageerd aan technologische innovatie, productinnovatie en beheersinnovatie, met high-tech en uitstekende innovatie van de diensten van uitstekende kwaliteit, heeft het het vertrouwen van de meerderheid van gebruikers in Instellingen van het hogere leren, wetenschappelijke onderzoekseenheden, farmaceutische fabrikanten, kwaliteitscontroleafdelingen, milieubescherming ondernemingen, chemische productie, landbouwproductie, de voedsel verwante industrieën gewonnen. Om ervoor te zorgen dat onze producten in dezelfde industrie met sterk concurrentievermogen.

Het bedrijf heeft onafhankelijke de invoer en de uitvoerbeheersrechten en uitstekend verkoopteam. Met de ijverige inspanningen van alle werknemers, heeft het bedrijf een brede markt geopend. Onze producten verkopen goed over het hele land en gevoerd naar Europa, Amerika, Zuidoost-Azië, Afrika en andere landen en regio's uit, die de unanieme erkenning en het lof van onze klanten winnen.

„Op integriteit-gebaseerd, op dienstverlening gericht; De Kangyuanproducten, moeten boutiques zijn.“. De eerlijke beheer en klantentevredenheid is ons verenigbaar principe. Het is onze plicht om kwaliteit na te streven en hoogte te verstrekken - kwaliteitsproducten voor onze klanten. Onthaal aan onze klanten.

China WuHan Dong Kang Yuan technology co., LTD Bedrijfsprofiel 0

 

Contactgegevens
WuHan Dong Kang Yuan technology co., LTD

Contactpersoon: Miss. Angela

Tel.: 86-15377658509

Fax: 86-027-81302088

Direct Stuur uw aanvraag naar ons